Skip to content Skip to footer

AUTÓÜVEG FÓLIÁZÁS
HIVATALOS MŰBIZONYLATTAL

Szenvedély, alkotás, kreativitás, ami  előre visz  17 éve.
Több mint 10000 autó üvegeit fóliáztam már le. Számtalan országban oktattam ki fóliás szakembert. Magyarországon, Kanadában, Amerikában és Németországban. Az én kezeim alatt biztonságban tudhatod autódat és minőségi munka fog születni.

Csurgó Balázs

HIVATALOS MŰBIZONYLAT

minden fóliatípusra

Telepítői tanusítvány

hivatalos telepítési engedéllyel rendelkezem

17 éve hivatalosan regiszrálva

kreativitás, gyakorlat, újítások

kizárólag minőségi anyagok

a legjobb márkákkal dolgozom
0 +
AUTÓÜVEG FÓLIA TELEPÍTÉS
itt még minden világos

AUTÓÜVEG fóliázásának előnyei

Milyen előnyökkel jár az autófóliázás?

Nem fogja melegíteni a nap menet közben!
Gyermeke sokkal kényelmesebben fog utazni!
Védve lesz az üvegtöréskor szétrepülő szilánkoktól
Nem fognak belátni a hátsó ülésekre és a csomagtérre!
Teljesen védve lesz az UV sugárzástól!

itt már minden elsötétül

AUTÓÜVEG FÓLIÁZÁS ÁRAK

Mégis mennyi a reális ára egy autófóliázásnak?
Mi az az összeg, amiért már minőségi
autófóliázás várható el?
Mitől olcsóbb az egyik autófólia, mint a másik?

több autófólia sorozata között biztosan megtalálod az igényeidnek a leginkább megfelelőt!

AUTÓÜVEG FÓLIÁZÁS – A BIZTONSÁG ÉS STÍLUS TALÁLKOZÁSA

Az autóüveg fóliázás egy olyan szolgáltatás, amelynek során a jármű üvegeire speciális fóliát helyeznek fel, hogy csökkentsék a látható fény áteresztő képességét (VLT). A fóliázásnak számos előnye van, például védi az utasokat a káros UV-sugárzástól, csökkenti az autó belső hőmérsékletét, növeli a biztonságot és a magánéletet, valamint javítja az autó esztétikai megjelenését. Az autóüveg fóliázásra vonatkozó jogszabályok országonként eltérőek lehetnek, ezért fontos, hogy a fólia telepítése előtt tájékozódjunk a helyi előírásokról. Az autóüveg fóliák különböző típusai és tulajdonságai alapján több csoportba sorolhatók. A magasabb VLT értékű fóliák világosabbak, míg az alacsonyabb értékűek sötétebbek. 

     
      AUTÓÜVEG FÓLIA TÍPUSAI
  • Színezett: Ez a legolcsóbb és legegyszerűbb típus, amely egy színezett poliészter rétegből áll. A színezett fóliák nem tartalmaznak fémet vagy kerámia részecskéket, ezért nem befolyásolják az elektronikus eszközök működését. Viszont nem nyújtanak nagy hővédelmet, és idővel kifakulhatnak vagy elszíneződhetnek.                                             
  • Fémezett: Ez a típus egy vékony fémréteget tartalmaz, amely visszaveri a napfényt és a hőt. A fémezett fóliák nagy hővédelmet nyújtanak, és nem fakulnak ki. Viszont drágábbak, és zavarhatják az elektronikus eszközök működését, mint például a GPS vagy a mobiltelefon.
  • Hibrid: Ez a típus egy színezett és egy fémezett réteg kombinációja. A hibrid fóliák kiegyensúlyozott hővédelmet és betekintésvédelmet nyújtanak, és kevésbé zavarják az elektronikus eszközök működését. Viszont drágábbak, mint a színezett fóliák, és idővel elszíneződhetnek.
  • Kerámia: Ez a legmodernebb és legdrágább típus, amely egy kerámia alapú anyagból készül, amely nem tartalmaz fémet vagy szént. A kerámiafóliák a legjobb hővédelmet nyújtanak, és nem zavarják az elektronikus eszközök működését. Viszont nagyon drágák, és csak néhány színben kaphatók

további szolgáltatások