Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Karosszériavédő fóliázás információk, Láthatatlan fényezésvédelem és lakkvédelem.

Ha új autót vásárolsz, akkor szeretnéd, hogy sokáig úgy nézzen ki, mint a szalonban: de sajnos az idő múlásával a karosszéria állapota romlik. A kőfelverődések, a parkolások során keletkező horzsolások, a nap UV sugárzása, vagy az időjárás hatásai mind károsítják a gyári fényezést. Így az autód elveszíti a szépségét és az értékét, akkor is, ha nem használod sokat.

De ez a folyamat nem elkerülhetetlen: a SKYFOL korszerű védőfóliái megvédik a karosszéria elemeket a fizikai behatásoktól. Ezek a termékek hosszú évekig megőrzik az autód újszerű megjelenését. Ha nem véded megfelelően autód külső részét, akkor értéke gyorsabban csökken, mint hinnéd.

Az öngyógyító karosszériavédő fólia egy olyan speciális anyag, ami képes regenerálni magát, ha megsérül. A fólia felületén egy öngyógyító réteg található, ami hő hatására aktiválódik, és eltünteti a kisebb karcokat. A hő forrása lehet a napfény, a motor hője, vagy akár egy hajszárító is. A fólia alatt egy rugalmas réteg van, ami visszaalakul eredeti formájába, ha megnyomják vagy meghúzzák.

A fólia belső rétege pedig ragasztóanyagot tartalmaz, ami biztosítja a fólia tapadását a fényezéshez. A karosszériavédő fólia nemcsak a fényezést védi, hanem megőrzi annak fényét és színét is. A fólia létezik fényes és matt változatban is, attól függően, hogy milyen fényezésű az autó. illetve a legújabb trend a magas szénhatású kővédő fólia.

A kővédőfólia anyag vastagsága

TOVÁBBI REFERENCIÁK